مشروح سخنان آیت الله معلمی در نشست عاشقان ولایت شهرستان بابلسر
نشست هیئت عاشقان ولایت شهرستان بابلسر بعد از ظهر جمعه 17 بهمن ماه 1393 با حضور حضرت آیت الله معلمی استاد شجره طیبه صالحین استان مازندران برگزار گردید. در این نشست که سرگروهها و مربیان شجره صالحین شهرستان بابلسر در آن حضور داشتند علاوه بر سخنرانی استاد معلمی برنامه های دیگری نیز برگزار شد که از جمله آنها شعر خوانی دو کودک نونهال در باره حضرت امام خامنه ای دامت برکاته و هتک حرمت نبی مکرم اسلام بود که با استقبال و تشویق گسترده حضار همراه شد.
حضرت آیت الله معلمی در آغاز سخنان خود با اشاره به موضوع مسئولیت استادی شجره صالحین در استان مازندران فرمودند: زمانی که سردا نقدی فرمودند حضرت آقا این وظیفه را به بنده محول کرده اند از دل و جان پذیرفتم و انجام مسئولیت می نمایم.
ایشان در ادامه با شرح نصیحتی از خضر نبی سلام الله علیه به حضرت موسی(ع) سخن خود را آغاز کرده و گفتند خضر نبی در این نصیحت فرمودند: گوینده ممکن است از سخن گفتن خسته شود اما خستگی گوینده کمتر از شنونده است مبادا هم مجلسی های خود را خسته کنی و قلب همچون ظرف است و بدان چه چیزی در آن پر می کنی . ایشان در ادامه افزودند: به همین دلیل است که امروز دشمن با با نفوذ رسانه ها چه با استفاده از ماهواره و چه سایت های مختلف،مغز و دل و فکر ها را هدف قرار داده است چون از برخورد جدی نظامی با ما می ترسند.
امروز دوست و دشمن می دانند که جمهوری اسلامی ایران محور مقاومت است و اگر در جنوب لبنان جنبش مقاومت ایجاد شده جوانه های آن از بسیج است.
ایشان با یاد آوری مسائلی از آغاز نهضت امام خمینی (ره) و ایام تبعید ایشان در ترکیه و نجف فرمودند: در روزگار غربت و انزوای امام 6 سال در نجف از نزدیک در محضر ایشان بوده و درست در زمانی که ایشان بحث حکومت اسلامی و ولایت فقیه را مطرح می کردند در طی سالهای 48 و بعد زمانی که طلبه 26 ساله ای بودم 3 سال پای درس ایشان نشسته ام.
با این سابقه به عقیده من ویژگی بارز امام(ره) این بوده که نه آن ایام غربت و تبعید امام را مایوس کرده و نه در آن ایام که سخنان امام در جماران ابر قدرت های شرق و غرب را به لرزه در میآورد مغرور شدند بلکه در هر دو حالت شرایط نفسانی امام (ره) یکسان بود. و این جز از اوتاد و بزرگان ممکن نیست که با مراغبه این حالت را بدست می آورند.
ایشان در بخش دیگری از صحبت های خود گفتند: در مجلس پنجم و ایامی که تازه بحث ساختن ساختمان جدید مجلس در بهارستان مطرح شد جلسه ای غیر علنی تشکیل شد و من در این جلسه علیه این ساختمان صحبت کردم و گفتم به جای هزینه ای که به این منظور می خواهد انجام شود آن را برای مهار آب های سطحی هزینه کنیم تا راندمان آب را افزایش دهیم که این سبب افزایش تولید و رشد و توسعه کشور می شود... مدیر جلسه گفت: شما به شئونات حکومت فکر نمی کنید گفتم: اگر شئونات داشتن این تشریفات است محمد رضا عرضه اش بیشتر بود. اما امام آمد و این را تغییر داد؛ببینید هدف ما کجاست؟؟؟...
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود گفتند: امام واقعا فرصتی طلایی و استثنایی برای ملت و نسل های آینده فراهم کرد ما که امروز این کشور را اداره می کنیم و این امانت بر عهده ماست گاهی بد عمل می کنیم.
ایشان با یاد آوری برخی دستاور دهای علمی کشور بخصوص ارسال چهارمین ماهواره بومی به فضا که در آستانه سی و ششمین سالگرد و آغاز 37 سال پیروزی انقلاب اسلامی صورت گرفت افزودند کاش مدیران و وزرای ما از خواب غفلت بیدار شوند و این وصیت نامه امام را هفته ای یک صفحه بخوانند تا راه را گم نکنند.
آقا تا به امروز از بعد از رحلت اما (ره) پا به پای امام پیش می رود و قدم به قدم مسیری را که امام از آغاز ترسیم کرده به پیش می روند و هر کس با رهبری زاویه پیدا کرده با راه امام (ره) زاویه دارد متنها بعضی رویشان نمی شود به این که از اول نظر امام را قبول نداشتند اقرار کنند.
حضرت آیت الله معلمی با اشاره به حوادث فتنه 88 به فشار هایی هم که برای شکستن حصر فتنه گران صورت می گیرد اشاره کردند و ضمن اشاره مجدد به نصیحت حضرت خضر نبی به موسی (ع) گفتند : بصیرت افزایی این چیزی است که باید ظرف قلب را از آن پر کرد و این بصیرت ملت است که رفتار های بعضی خواص را جبران می کند.
در پایان این جلسه ایشان برای پاسخگویی به سوالات حضار اعلام آمادگی کردند و در پاسخ به این سوال که "با وجود اینکه خداوند ستار العیوب است چرا به برخی افراد قدرت مشاهده عیوب دیگران و شناخت چهره واقعی آنها را عطا کرده" فرمودند:این که خداوند ستار العیوب است صحیح است و این قدرت را به اختیار خود به کسانی عطا می کند که آنها نیز عیب هایی را که می بینند بر ملا نمی کنند.
در سوال دیگری که در این بخش مطرح شد نظر ایشان در باره ریاست مجلس خبرگان پرسیده شده و گفته شد"شرایط انتخاب رییس مجلس خبرگان رهبری در اجلاسیه ماه آینده چگونه است ؟" که ایشان در پاسخ گفتند:سخت؛ سخت
ایشان در تکمیل پاسخ خود به این پرسش فرمودند: تفکری در مجلس خبرگان رهبری وجود دارد که اگر فرصت پیدا کنند می خواهند بحث شورای رهبری را پیش بکشند اما من مطمئن هستم که روح امام(ره) از این موضوع متنفر است.
این را با شناختی که از شش سال شاگردی امام در نجف و بعد ها از امام (ره) دارم می گویم. امام نسبت به این موضوع نظر مساعد نداشت ؛درست است در قانون اساسی این موضوع آمده است اما قید دارد و آن این است که اگر در میان فقهای عادل کسی که مدیر ،مدبر،شجاع و لایق برای رهبری شناخته نشود به این صورت شورا تعیین شود. ولی خود امام به حضرت آقای خامنه ای اشاره کردند.درست است که مجلس خبرگان تصمیم گرفت و این موضوع را اعلام کرد اما این با اشاره امام (ره) بود که این کار بشود.
همان جریان تلاش می کند تا ریاست را هم در مجلس خبرگان بر عهده بگیرد ؛ تا ببینیم خداوند منان چه تدبیری می کند اکثریت پیدا می کنیم یا در اقلیت قرار می گیریم ببینیم چه اتفاقی می افتد.
ایشان در پاسخ به سوال دیگری که درباره مشکلات جوانان در امر ازدواج مطرح شد گفتند باید شرایط را برای ازدواج جوانان فراهم کرد و خیرین نیز می توانند گام های مناسبی برای تسهیل ازدواج جوانان بردارند.